Hírek, közlemények

RÓLUNK               HÍREK              MEGRENDELÉS              ÁRAINK              PARTNEREINK              ELÉRHETŐSÉGEINK

 

2017.07.04.

A Seqomics Kft. Állategészségügyi labor ezúton értesíti Ügyfeleit, hogy az általunk kiadott eredményekkel kapcsolatban visszaélés történt. Több esetben kiderült, hogy az általunk kiadott dokumentumokat meghamisítva értékesítettek kutyákat. Amennyiben kutya vásárlásakor laborunk által kiállított eredményt kapott és kétségei vannak, megfelelő dokumentumok felmutatása ellenében (adásvételi szerződés, tulajdoni lap másolata) tudunk információval szolgálni, hogy az adott eredmény a laborunkból származik-e.


 

2017.05.30.

2017. június 12-től életbe lépő változásaink:
Változások a fizetési, számlázási rendszerben
Az eddigi –eredmény kézhezvételétől számított két hetes- fizetési határidő megszűnik.
A megrendelés beérkezése után proforma számlát küldünk, rajta az utalási adatokkal és Referenciaszámmal (Reference No.) amit közleményben kérünk feltüntetni.
Az eredményeket ezentúl csak a pontos összeg bankszámlára való beérkezése után áll módunkban kiadni!

Kézzel írott megrendelőlapot csak felár ellenében fogadunk el

Kérjük a honlapról letölthető megrendelőprogramunkat használják és a megrendelőlapot nyomtatott formában a vérmintához csatolják.
A saját számítógépre korábban letöltött megrendelőprogram frissítését kérjük engedélyezni, a változtatásokat, új genetikai teszteket csak ebben az esetben tudják elérni.
Kézzel kitöltött megrendelőlapokért 660 HUF felárat számolunk fel mintánként.
Biobankban tárolt mintából kért további tesztek esetében elegendő a megrendelőlapot emailben elküldeni az animalhealth[/at/]seqomics.hu email címre.


 

2017.04.15.

A SeqOmics Kft. Állategészségügyi Laboratóriuma tájékoztatja ügyfeleit, hogy kutya A-lókusz vizsgálatakor a legújabb szakirodalomnak megfelelően összesen 4 allélt vizsgál, melyek a következők: Ay, aw, at, a.

3 pontmutáció: c.244G>T (aʸ), c.248G>A (aʸ), c.286C>T (a) (Berryere et al. 2005) és egy 239 bp hosszú beépülő elem, ún.: SINE inszerció (at) határozza meg ezen
allélokat (Dreger et al. 2011).

Külön felhívjuk a figyelmet, hogy az így kapott eredmények és ezzel összefüggésben az allélok elnevezése eltérhet azoktól a laborokétól, akik csupán a korábban ismert 3 allélt vizsgálják.

Referenciák:
Berryere TG, Kerns JA, Barsh GS, Schmutz SM (2005) Association of an Agouti allele with fawn or sable coat color in domestic dogs. Mamm Genome 16, 262-72.
Dreger, Dayna L. and Schmutz, Sheila M. 2011. A SINE Insertion Causes the Black-and-Tan and Saddle Tan Phenotypes in Domestic Dogs. Journal of Heredity 2011 102: S11-S18


 

2017.03.01.

Cégünk a 2017-es kiállítási szezonban megkezdte a hazai kiállítások támogatását. Az ajándék kuponok 2017. december 31.-ig használhatóak fel. A kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze, azonban a rendelés leadható más kedvezményre jogosult rendelésekkel együtt (szerződött fajtaklubok kedvezményei, mintaszám-függő kedvezmények).

Please publish modules in offcanvas position.